ΑΘΗΝΑ
05:45
|
20.04.2024
Προβλήματα σε παραλιακές περιοχές της Πάτρας εξακολουθούν να προκαλούν οι βροχοπτώσεις και ο έντονος κυματισμός της θάλασσας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβλήματα σε παραλιακές περιοχές της Πάτρας εξακολουθούν να προκαλούν οι βροχοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος κυματισμός της θάλασσας.

Ειδικότερα, τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή των Ιτέων, όπου λόγω πλημμυρικών φαινομένων έχει κλείσει τμήμα της παραλιακής οδού και καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές. Επίσης, ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται και στην παραλιακή περιοχή του Ακταίου, κοντά στο Ρίο.

Σύμφωνα με το flaimis.gr, η Ακτή Δυμαίων πέρασε ένα δύσκολο βράδυ, καθώς από το ύψος των Ιτεών, όπου έκλεισε ο δρόμος, μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός μετατράπηκε σε λίμνη και η θάλασσα βγήκε στη στεριά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καταστροφές έχουν υποστεί παραλιακά καταστήματα, ενώ υπάρχουν αναφορές για ζημιές και σε σπίτια.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της έχει βυθιστεί κάτω από το νερό και σε κάποια σημεία από τα φερτά υλικά που παρέσυρε το «κύμα».

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ, s

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα