ΑΘΗΝΑ
12:54
|
21.01.2022
Το περιστατικό με τον μικροπωλητή σε αεροσκάφος των αερογραμμών Uganda Airlines έγινε viral. Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Μουμπίρου Πολ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος του άνδρα που απαθανατίστηκε σε βίντεο να πουλάει τηγανητές ακρίδες στους επιβάτες πτήσης των αερογραμμών Ugandan Airlines. Παράλληλα, κατηγορείται ο «συνεργός» του, ο οποίος κινηματογράφησε το σκηνικό, το οποίο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μουμπίρου Πολ και ο Χατζίμπ Κιγκουντού συνελήφθησαν τη Δευτέρα για την πώληση των τηγανητών ακρίδων σε πτήση που είχε μόλις προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Εντέμπε στην Καμπάλα της Ουγκάντας από το Ντουμπάι.

Σε βάρος του μικροπωλητή απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες: για όχληση, για άρνηση να συμμορφωθεί με τις οδηγίες του ιπτάμενου προσωπικού και για πράξη αμέλειας, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει εξάπλωση μολυσματικής νόσου. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος για την τελευταία κατηγορία ο μικροπωλητής ενδέχεται να καταδικαστεί σε φυλάκιση επτά ετών, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «Ντέιλι Μόνιτορ»  (Daily Monitor).  

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ουγκάντας καταδίκασε την πράξη του Μουμπίρου Πολ κάνοντας λόγο για «απείθαρχη»  συμπεριφορά ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τέθηκαν σε αναστολή κάποια μέλη του ιπτάμενου προσωπικού.

Ωστόσο, οι αερογραμμές Uganda Airlines δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μπουν οι τηγανητές ακρίδες στο μενού των γευμάτων που προσφέρει ο αερομεταφορέας στους πελάτες του καθώς το βίντεο αποδεικνύει ότι η ζήτηση για το εν λόγω έδεσμα ήταν μεγάλη.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Yεμένη: Δεκάδες νεκροί από αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Σαάντα

Ποινική δίωξη σε βάρος του 37χρονου ιερέα για τον βιασμό ανήλικης

Ξεπέρασαν τα 343 εκ. τα κρούσματα κορονοϊού παγκοσμίως

Νew York Times: Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν το φράγμα Τάμπκα στη Συρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα