ΑΘΗΝΑ
05:19
|
26.04.2024
O γνωστός μουσικός, παράλληλα με το Σταυρό του Νότου, θα παίζει κάθε Κυριακή το μεσημέρι στο Λόφο του Φιλοπάππου και για τους ανεμβολίαστους πολίτες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δηλώσεις του μουσικού των Χαΐνηδων στα μέσα του Νοέμβρη καταδίκαζαν τα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών στους χώρους όπου ασκείται η τέχνη της μουσικής. Σημείωνε τότε πως η κρατική εξουσία απαξιώνει την πιο λαϊκή τέχνη και προσβάλλει τους μουσικούς και τους εργαζόμενους.

Η δέσμευσή του να κάνει παραστάσεις και για τους ανεμβολίαστους φίλους της μουσικής αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία σήμερα, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών.

Η δήλωση του Δημήτρη Χαΐνη Αποστολάκη:

«Οι Χαΐνηδες ξεκινούν το Νοέμβρη παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Πείστηκα να εμφανιστώ, για να πάρουν ένα νυχτοκάματο ένα τσούρμο εργάτες (μουσικοί, ηχολήπτες, φωτιστές, ηλεκτρολόγοι, γκαρσόνια, αφισοκολλητές, γραφίστες κ.ά.).

Όμως εγώ δεν αποκλείω κανέναν. Για το λόγο αυτό, θα παίζω δωρεάν, unplugged, κάθε Κυριακή (από τις 26/11), νωρίς το μεσημέρι, στο λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής προστασίας. Οι αυθόρμητες παραστάσεις του λόφου, θα διαρκέσουν όσο καιρό θα παίζουν στο Σταυρό του Νότου οι Χαΐνηδες»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα