ΑΘΗΝΑ
01:29
|
20.04.2024
Στη φυλακή οδηγείται μετά την ολιγόλεπτη απολογία του ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 49χρονος, που σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή οδηγείται μετά την ολιγόλεπτη απολογία του ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 49χρονος, που σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές, την περασμένη Κυριακή (29/11).

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, φέρεται να επανέλαβε όσα είχε ισχυριστεί προανακριτικά όταν παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Προσπάθησε δηλαδή να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημα ισχυριζόμενος πως το θύμα τον απατούσε, προσθέτοντας πως εκείνη την ώρα δεν ήξερε τι έκανε. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω του ιστορικού νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του σε ψυχιατρική εξέταση, από την οποία όμως δεν προέκυψε να έχει το ακαταλόγιστο.

Υπενθυμίζεται πως η νέα γυναικοκτονία (14η μέσα στο 2021) έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, που είχε έναν 20χρονο γιο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άνδρας κατάφερε τραύματα με κυνηγετικό μαχαίρι στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα του θύματος, που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος. 

Πηγές: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Thestival.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα