ΑΘΗΝΑ
11:52
|
26.04.2024
H έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια να επιστρέψει στις φυλακές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών, με εκτιτέα τα 20 έτη, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στην 34χρονη κατηγορούμενη, για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης, από την Τούμπα, τον Ιούνιο του 2020.

Μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο την έκρινε ομόφωνα ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση. Την απάλλαξε μόνο για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης του σε ποτό, με σκοπό τη διάθεσή του.

Στην κατηγορούμενη δεν χορηγήθηκε κανένα ελαφρυντικό και η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια να επιστρέψει στις φυλακές.

Στον 41χρονο συγκατηγορούμενό της, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, το Δικαστήριο δεν του χορήγησε ελαφρυντικό, αλλά αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής ενόψει του εφετείου. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα