ΑΘΗΝΑ
22:41
|
23.04.2024
Δέχθηκαν επίθεση την ώρα που έσβηναν αντιφασιστικά συνθήματα στο 5ο ΓΕΛ Αμαρουσίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φασιστική επίθεση εις βάρος μαθητών του 5ου ΓΕΛ Αμαρουσίου και καθηγητή τους που καθάριζαν τους τοίχους του σχολείου από φασιστικά σύμβολα και συνθήματα, καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Αμαρουσίου του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία αγωνιστές μαθητές, έχουν μπει ξανά στο στόχαστρο φασιστοειδών το προηγούμενο διάστημα.

«Καταλαβαίνουμε ότι δεν τους “καίγεται καρφί” για το ότι οι μαθητές των σχολείων μας κάνουν μάθημα ο ένας πάνω στον άλλον. Για το ότι τα σχολεία άνοιξαν όπως ουσιαστικά έκλεισαν, εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας. Όπως δεν τους “καίγεται καρφί” που ο λαός μας στενάζει με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αντί εδώ και τώρα να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα του εργατικού – λαϊκού κινήματος και να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας του, επιλέγει να επιβάλλει ποινές και να καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό», αναφέρεται στην καταγγελία.

«Αυτό που τους ενοχλεί είναι αυτοί που σηκώνουν κεφάλι, που αντιστέκονται και παλεύουν για να ζει ο λαός μας με αξιοπρέπεια, για να είναι σε θέση το 2021 να ικανοποιεί τις ανάγκες του για δουλειά, υγεία, μόρφωση και όχι αυτές να θεωρούνται κόστος» καταγγέλλει η ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ και καταλήγει:.

«Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ για την οργάνωση της πάλης της νεολαίας, ενάντια στην ασφυκτική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Τους ενοχλεί ο αγώνας της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που τσακίζει τις ζωές μας, ενάντια στον νόμο-έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και στον νόμο που καταργεί το 8ωρο.

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας!

Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα