ΑΘΗΝΑ
18:32
|
04.05.2024
Μια άλλη εκδοχή, που καμιά αναφορά δεν έχει στη σάτιρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχειρεί να δώσει η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια άλλη εκδοχή, που καμιά αναφορά δεν έχει στη σάτιρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχειρεί να δώσει η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, που χθες βράδυ πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Με ανάρτησή της στο Instagram, η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο λόγος που αντέδρασε είναι γιατί θεώρησε προσβλητικές τις αναφορές του κωμικού στη Μάνδρα και στους Αρβανίτες. 

«Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της ”σάτιρας” και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι’ αυτό. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε ”σάτιρα” που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά. Κατά τ’ άλλα είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Σταμάτη.

Φαίνεται μάλιστα να βλέπει δολοφονία χαρακτήρα ενώ καταλήγει λέγοντας πως αν χρωστά συγγνώμη είναι σε αυτούς που πήγαν στο θέατρο να περάσουν μια ήρεμη βραδιά και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το σκηνικό.

Το Twitter στηρίζει Ζαραλίκο και αφήνει αιχμές για καθεστωτικές πρακτικές

Την ίδια στιγμή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Twitter σάλος έχει ξεσπάσει με την διακοπή της παράστασης κατόπιν της πρωτοβουλίας της τηλεπαρουσιάστριας.

Οι περισσότεροι χρήστες στηρίζουν τον κωμικό και δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για επιστροφή σε σκοτεινούς καιρούς και μαφιόζικες πρακτικές.

Η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου άφησε αιχμές για την κυβέρνηση και έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «νομιμοποίηση της διακοπής θεατρικών παραστάσεων».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΜέΡΑ25, όπου γίνεται λόγος για ομάδα «υπερασπιστών Μαρινάκη».

Ο ίδιος ο κωμικός προχώρησε σε ανάρτηση σχετικά με το περιστατικό, με ευθεία να είναι η αναφορά στην πολιτική ηγεσία της χώρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα