ΑΘΗΝΑ
01:10
|
22.01.2022
«Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αυτοπανωλεθρία» χαρακτηρίζει ο μουσικός Γιάννης Αγγελάκας τον τρόπο με τον οποίο «μπράβοι» και η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη επέλεξαν να διακόψουν την παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Ο Γιάννης Αγγελάκας, που δεν κρύβει τα λόγια του, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες-υπαλληλάκια της οικονομικής εξουσίας της χώρας μας εναντίον της ελεύθερης τέχνης; Ενδιαφέρον ακούγεται. Είναι ο μοναδικός ίσως πόλεμος όπου η οικονομική ισχύς και η τηλεοπτική προπαγάνδα το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δυναμώσουν τον εχθρό τους. Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία».

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, στην παράστασή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει έμμεση αναφορά και στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βραδιά-αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο τη Δευτέρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Βάρβαρη επίθεση Εβραίων εποίκων σε ακτιβιστές και Παλαιστίνιους

Τεξανή ανάγκασε την 11χρονη κόρη της να ζει πλάι στο πτώμα του πατέρα της

Ο Γεροπόταμος βάφτηκε κόκκινος…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα