ΑΘΗΝΑ
12:20
|
05.12.2022
Πριν την επίσημη λειτουργία θα προηγηθούν και άλλες δοκιμαστικές διαδρομές του πειραιώτικου τραμ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την «προσεχή βδομάδα» αναβάλλεται η επίσημη λειτουργία του τραμ στον Πειραιά που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 8 Δεκέμβρη.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ δεν διευκρινίζονται οι λόγοι της αναβολής ωστόσο αναφέρεται πως θα ακολουθήσει «νεότερη ανακοίνωση» το επόμενο διάστημα.

Αλλάζουν όνομα οι βασικές γραμμές του τραμ

Με αυτή την αφορμή η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε και για την ονομαστική τροποποίηση των γραμμών στο δίκτυο του Τραμ, που θα απαρτίζεται πλέον από δύο βασικές γραμμές: τη Γραμμή 6 (ΠΙΚΡ – ΣΥΝ) «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» και τη Γραμμή 7 (ΒΟΥΛΑ – ΠΕΙΡ) «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Σταθμός ανταπόκρισης των 2 γραμμών είναι  η στάση «Πικροδάφνη».

Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7, μέχρι την παράδοση της επέκτασης προς Πειραιά, είναι η στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», όπου γίνεται ανταπόκριση και με τη Γραμμή 1 του Μετρό (σταθμός «Φάληρο»).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταστολή εναντίον οπαδών με απτόητα ΜΑΤ να επιτίθενται εν ώρα διακομιδής σε νοσοκομείο

Επανειλημμένες επιθέσεις των ΜΑΤ σε οπαδούς του Ηρακλή, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιμένουν στην καταστολή την ώρα που άνδρας διακομιζόταν με αναπνευστικά προβλήματα.
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ 2022: Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί είναι πολύ καλό

ΜέΡΑ25: Η «φαντασίωση του success story» συνεχίζεται

Δικαιώθηκε οριστικά ο Μανώλης Κυπραίος

Όλμους του 1966 έστειλαν οι Ιταλοί στο Κίεβο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα