ΑΘΗΝΑ
21:03
|
27.02.2024
Πριν την επίσημη λειτουργία θα προηγηθούν και άλλες δοκιμαστικές διαδρομές του πειραιώτικου τραμ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την «προσεχή βδομάδα» αναβάλλεται η επίσημη λειτουργία του τραμ στον Πειραιά που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 8 Δεκέμβρη.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ δεν διευκρινίζονται οι λόγοι της αναβολής ωστόσο αναφέρεται πως θα ακολουθήσει «νεότερη ανακοίνωση» το επόμενο διάστημα.

Αλλάζουν όνομα οι βασικές γραμμές του τραμ

Με αυτή την αφορμή η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε και για την ονομαστική τροποποίηση των γραμμών στο δίκτυο του Τραμ, που θα απαρτίζεται πλέον από δύο βασικές γραμμές: τη Γραμμή 6 (ΠΙΚΡ – ΣΥΝ) «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» και τη Γραμμή 7 (ΒΟΥΛΑ – ΠΕΙΡ) «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Σταθμός ανταπόκρισης των 2 γραμμών είναι  η στάση «Πικροδάφνη».

Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7, μέχρι την παράδοση της επέκτασης προς Πειραιά, είναι η στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», όπου γίνεται ανταπόκριση και με τη Γραμμή 1 του Μετρό (σταθμός «Φάληρο»).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Το ψήφισμα της Καρυστιανού υπογράφει ο Κασσελάκης

Ισπανία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω ξηρασίας και η Τενερίφη

Ξεκινούν ενδοπαλαιστινιακές ζυμώσεις για νέα κυβέρνηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα