ΑΘΗΝΑ
04:18
|
27.04.2024
Ο Φουρθιώτης είχε ζητήσει να βγουν από τη μέση ο Κώστας Βαξεβάνης και ένας ακόμη δημοσιογράφος «με αλβανικό όνομα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες για σχέδιο δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη από μπράβους του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται πως κατέθεσε στο Τμήμα Δίωξης και Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ τον περασμένο Οκτώβρη ότι στις αρχές του περασμένου Μάρτη, 10 με 15 μέρες πριν από τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, συνάντησε τυχαία στον Πειραιά ένα πρόσωπο το οποίο απασχολείται ως οδηγός ταξί.

Ο ταξιτζής του είπε πως είχε συναντηθεί με το Φουρθιώτη έξω από το σπίτι του στο Διόνυσο και ότι του πρότεινε (ο Φουρθιώτης) να πάει να πυροβολήσει το σπίτι του παρουσιαστή έναντι χρηματικής αμοιβής προκειμένου να πάρει πίσω την αστυνομική του προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνες τις μέρες η ΕΛ.ΑΣ είχε αποσύρει την αστυνομική φρουρά από τον παρουσιαστή έπειτα από το σάλο που είχε ξεσπάσει μετά και τα δημοσιεύματα του documentonews.gr.

Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως ο Φουρθιώτης είχε προτείνει στον ταξιτζή να βγάλει από τη μέση τον Κώστα Βαξεβάνη και ένα ακόμη δημοσιογράφο «με αλβανικό όνομα».

O Kώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του σήμερα το απόγευμα στο Τουίτερ επισήμανε πως η υπόθεση δεν αφορά στενά μόνον την προσωπική του ασφάλεια αλλά και τη δημοσιογραφία. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «αν στοχοποιούνται οι δημοσιογράφοι, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος να πατήσει κυριολεκτικά τη σκανδάλη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα documentonews.gr περισσότερες αποκαλύψεις και στοιχεία για τα σκοτεινά σχέδια του Μένιου Φουρθιώτη που αποφυλακίστηκε πρόσφατα αναμένονται στο Documento της Κυριακής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα