ΑΘΗΝΑ
20:43
|
24.04.2024
Το άτυχο κορίτσι περίμενε αβοήθητο μέσα στο κοντέινερ παρότι η υγεία της παρουσίαζε δραματική επιδείνωση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον τέσσερις κρίσιμες ώρες σε κοντέινερ πέρασε η 14χρονη μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, Κέλλυ Ζανιά, που έχασε πριν λίγες μέρες τη μάχη για τη ζωή απέναντι στον κορονοϊό, μολονότι χειροτέρευε συνεχώς η κατάσταση της υγείας της.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε σήμερα το Lamia Report σημειώνοντας πως έχει ήδη διαταχθεί και είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια  Φώτης Σερέτης και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας για τις συνθήκες νοσηλείας της άτυχης μαθήτριας στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι συγγενείς της έφηβης γνωστοποίησαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι η 14χρονη είναι θετική εδώ και πολλές ημέρες και ότι η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή, τους έβαλαν στο κοντέινερ για να κάνουν και PCR γιατί έτσι λέει το πρωτόκολλο. Το κορίτσι έμεινε περιμένοντας στο κοντέινερ από τις 9.30 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι παρά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της έχοντας ως μόνη φροντίδα την παροχή ορού, ένα καρδιογράφημα και αιμοληψία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ακολούθησαν δυο δραματικές ώρες με την μητέρα και τη θεία να είναι έξω από τα επείγοντα να βλέπουν κινητικότητα και ανησυχία, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού.

Έξω από τα Επείγοντα από τις 2:00 το μεσημέρι, το ασθενοφόρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ντυμένους με στολές covid, περίμεναν για να παραλάβουν το κορίτσι και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Το ασθενοφόρο ποτέ δεν παρέλαβε το κορίτσι, αφού έχασε την άνιση μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ακολούθησαν δυο δραματικές ώρες με την μητέρα και τη θεία να είναι έξω από τα επείγοντα να βλέπουν κινητικότητα και ανησυχία, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού.

Μάλιστα έξω από τα Επείγοντα από τις 2:00 το μεσημερι, το ασθενοφόρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ντυμένους με στολές covid, περίμεναν για να παραλάβουν το κορίτσι και να το μεταφέρουν στο νοσοκομειο Παίδων στην Αθήνα. Μάλιστα στην αρχή ήταν απλό ασθενοφόρο και στη συνέχεια εκλήθη ασθενοφόρο με μονάδα.

Δυστυχώς όμως το ασθενοφόρο ποτέ δεν παρέλαβε το κορίτσι, αφού η άνιση μάχη που έδινε εκείνη την ώρα είχε τραγική κατάληξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα