ΑΘΗΝΑ
09:57
|
03.05.2024
29χρονη θύμα ξυλοδαρμού υπέκυψε στα τραύματά της. Οι συγγενείς της έκαναν λόγο για βίαιη συμπεριφορά του συζύγου και εντάσεις στο σπίτι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μία γυναικοκτονία, η 16η εντός του 2021, σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη.

29χρονη μητέρα τριών παιδιών που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος, στην Αλεξανδρούπολη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον επίσης νεαρής ηλικίας σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της πόλης.

Οπως μετέδωσε το thrakinet.gr, πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο μάλιστα και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι η γυναίκα έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Τελικά, το βράδυ της Πέμπτης. και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συγγενείς της 29χρονης  έκαναν λόγο για βίαιη συμπεριφορά του συζύγου και εντάσεις στο σπίτι. Ωστόσο, επισήμως, τίποτα δεν είχε καταγγελθεί στη Αστυνομία. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα