ΑΘΗΝΑ
18:25
|
25.06.2026
Ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η δράση της συγκεκριμένης ομάδας αρνητών του κορονοϊού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σε γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας, όπου αρνητές του κορωνοϊού, οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβαν τον διευθυντή του σχολείου.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, μια ομάδα αγνώστων ανδρών πήγε στο σχολείο και, αφού του πέρασε χειροπέδες, «συνέλλαβε» τον διευθυντή και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. 

«Φτάσαμε στον τέλειο παραλογισμό. Οι παράνομοι να συλλαμβάνουν έναν Έλληνα πολίτη και να τον οδηγούν στον νόμο», σημείωσε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλα, ο γυμνασιάρχης είχε μώλωπες στα χέρια από τις χειροπέδες, ενώ προηγουμένως είχε προβάλλει αντίσταση στη σύλληψή του. 

Οι «θεματοφύλακες» αφού πήγαν τον διευθυντή του σχολείου στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης.

ΠΗΓΗ: Skai.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Στη Βουδαπέστη ο Πιερρακάκης

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και καταστροφές [upd]

Το ΥΠΕΞ συλλυπάται τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα αλλά δεν στέλνει βοήθεια…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα