ΑΘΗΝΑ
10:37
|
03.05.2024
Η σκεπή του οίκου ευγηρίας κατέρρευσε από τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο εγκλωβίζοντας ηλικιωμένους και προσωπικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής όταν κατέρρευσε η σκεπή οίκου ευγηρίας που χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ. Πολλοί τρόφιμοι και μέλη του προσωπικού παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε τον οίκο ευγηρίας στην πόλη Μονέτ, κοντά στα σύνορα με τη γειτονική πολιτεία Τενεσί, ήταν ένας από τους πολλούς που δημιουργήθηκαν στην περιοχή, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KLRT.

«Είκοσι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στο Monette Manor αυτή τη στιγμή και έχουμε δύο επιβεβαιωμένα θύματα», δήλωσε ο δικαστής της κομητείας Κρέγκχεντ, Μάρβιν Ντέι, στο CNN.

Υπάρχουν αναφορές και για έναν ακόμα οίκο ευγηρίας στην πόλη Τρούμαν που έχει επίσης υποστεί ζημιές, με την πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία να σπεύδουν στο σημείο.

Η ισχυρή καταιγίδα που μαίνεται στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ από χθες Παρασκευή έχει προκαλέσει τουλάχιστον δύο ανεμοστρόβιλους, σύμφωνα με τοπικές αρχές.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα εκτείνονται από την κοιλάδα του Μισισιπή ως το κεντρικό Οχάιο, ενώ η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία έχει εκδώσει επείγουσα προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλους στις πολιτείες Αρκάνσας, Τενεσί, Μιζούρι, Ιλινόι και Ιντιάνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα