ΑΘΗΝΑ
19:27
|
26.04.2024
Σε αυτό το μπαζάρ δεν θα βρεις ούτε έναν ροδαλό, χαρωπό Άη Βασίλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί το σύγχρονο ρεύμα καταναλωτισμού να ευνοεί τον εορτασμό των Χριστουγέννων από Χριστιανούς και μη, ωστόσο, «οι αγορές» φαίνεται δεν θέλουν να χάσουν ούτε έναν πελάτη λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων ή περιορισμών.

Στο Λονδίνο, λοιπόν, σατανιστές,  παγανιστές  και υποστηρικτές περίεργων ή ασυνήθιστων δοξασιών δεν θα μείνουν ούτε φέτος παραπονεμένοι.

Satanic Flea Market Anti Christmas Special - Guerrilla Zoo

Και φέτος επαναλαμβάνεται η διοργάνωση ενός «αντι-χριστουγεννιάτικου σατανιστικού μπαζάρ», όπως γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο από το 2015, ώστε να ικανοποιηθούν τα γούστα ειδωλολατρών, ανιμιστών, «μαγισσών», σατανιστών, άθεων ή οποιωνδήποτε άλλων έχουν «δυσανεξία» στα Χριστούγεννα, στην καταναλωτική εκδοχή του Άη Βασίλη με την εύσωμη διάπλαση και την χαρακτηριστικά κόκκινη στολή.

«Έχουμε πολλούς ειδωλολάτρες, μάγισσες, αναρχικούς, άθεους, σατανιστές κάθε περιγραφής, που δεν αισθάνονται απαραίτητα ότι περιλαμβάνονται στις παραδοσιακές γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά εκτός από το ότι όλοι θέλουμε να πάρουμε δώρα, όλοι θέλουμε για να διασκεδάσουμε στο τέλος της χρονιάς» λένε ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στο «σατανικό» μπαζάρ στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Satanic Flea Market: Anti Christmas Fayre | Things to do in London

Η αγορά ξεκίνησε το 2015 ως παράρτημα μιας έκθεσης. 

Συνήθως προσελκύει άτομα που αποστρέφονται τις παραδοσιακές γιορτές καθώς, όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένας ικανός αριθμός ατόμων που προτιμά τους σκελετούς, τα ταριχευμένα ζώα, τις νεκροκεφαλές, τα μαγικά φίλτρα και βότανα, τα ξόρκια, ή τα σύμβολα … του Σατανά αντί για ταράνδους με έλκυθρα, χριστουγεννιάτικς μπάλες και καλοκάγαθους Αη Βασίληδες.

Be part of the next Satanic Flea Market | Baphomart
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "S monsterlune_estelle_riviere"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Δολοφονία στου Ρέντη: Ελεύθεροι οι 7 κατηγορούμενοι

Meteo: Βίντεο timelapse με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα