ΑΘΗΝΑ
19:18
|
16.04.2024
Δεκάδες αρνητές γονείς έκαψαν το βιβλίο του Τριβιζά για τον κορονοϊό σαν εργαλείο προπαγάνδας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πίσω από τα δικαστήρια Χαλκίδας γονείς-αρνητές έκαψαν την Κυριακή μάσκες, ράπιντ τεστ και αντίτυπα του βιβλίου που έγραψε ο Ευγένιος Τριβιζάς για την πανδημία του κορονοϊού και τα οποία, όπως υποστήριξαν, συνιστούν προπαγάνδα.

Πρόκειται για το παραμύθι  «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ράππα, που έγραψε ο γνωστός συγγραφίας θέλοντας να συμβάλλει στην ενημέρωση των παιδιών για το ιό αλλά και για το πώς θα προστατευτούν από τη διασπορά του τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Το συγκεκριμένο βιβλίο, που απευθύνεται σε παιδιά, διανεμήθηκε για το σχολικό έτος 2020-2021 στους μαθητές των νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας.

Αυτό το βιβλίο, λοιπόν, μπήκε χτες στο στόχαστρο αρνητών γονιών επειδή το θεώρησαν εγχειρίδιο προπαγάνδας.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, δεκάδες γονείς λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής 12/11 συγκεντρώθηκαν πίσω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας,για να διαμαρτυρηθούν.

Στο κέντρο είχαν τοποθετήσει έναν κουβά όπου άρχισαν να καίνε το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο αφορά την περίοδο της πανδημίας το οποίο μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία καθώς επίσης και φωτοτυπίες του νόμου 4682 καθώς και μάσκες και rapid test.

Η κίνηση αυτή όπως αναφέρει αυτή έγινε για συμβολικό σκοπό ενώ τόνισαν ότι ειδικά το βιβλίο του Τριβιζά είναι μέρος προπαγάνδας.

Ακραίοι αρνητές γονείς έκαψαν μάσκες και βιβλία του Τριβιζά | MEGA TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα