ΑΘΗΝΑ
19:43
|
02.05.2024
Η καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση εκδικητικού πορνό τον οδήγησε εκτός Ράδιο Αρβύλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης μετά τις καταγγελίες ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής είχε αναρτήσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

«Δε θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Έχουμε πολύ θυμό γιατί δε μας είπε τίποτα», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Μάλιστα το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφαιρέθηκε και από τους τίτλους έναρξης της εκπομπής.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής μεταξύ άλλων εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn» και δήλωσαν ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν για την καταγγελία.

Της αποπομπής Παναγιωτόπουλου ακολούθησε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, με τον τηλεοπτικό σταθμό να στηρίζει την απόφαση του κεντρικού παρουσιαστή.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Η καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Είχε προηγηθεί η καταγγελία η οποία έκανε τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. 

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, δημοσίευσε σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν, δίχως φυσικά τη συναίνεσή της.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε» αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Ακολουθεί η επίμαχη ανάρτηση:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει κάποιου είδους απάντηση από την πλευρά Παναγιωτόπουλου, με αρκετούς χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επικροτούν την κίνηση των ιθυνόντων της εκπομπής, άλλους να αμφιβάλουν για τα κίνητρά τους και κάποιους να εστιάζουν στη δύναμη των social media.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Βούλα: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα