ΑΘΗΝΑ
19:44
|
17.05.2024
Διαδικασίες-εξπρές της δημοτικής αρχής, για να παραδοθεί σε ιδιώτες ο ηλεκτροφωτισμός του δήμου, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για διαδικασίες εξπρές της δημοτικής αρχής, ώστε να παραδοθεί σε ιδιώτες ο ηλεκτροφωτισμός του δήμου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού. Παράλληλα, στηλιτεύει τη στάση της διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης, που με εναλλαγή ρόλων προωθούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. 

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, «η δημοτική αρχή Ωρωπού, με διαδικασίες “αστραπή” στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου, με “μαέστρο” τον δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιασημάκη που προεδρεύει της επιτροπής, αποφάσισε, μέσα σε είκοσι λεπτά για 12 πολύ σημαντικά οικονομικά θέματα, μεταξύ τους και την παράδοση του ηλεκτροφωτισμού του δήμου μας σε εργολάβο για 12 χρόνια μαζί με τα αντίστοιχα δημοτικά τέλη». Μάλιστα, σημειώνει πως η εισήγηση εστάλη στα μέλη της Επιτροπής μέσω email τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη και ώρα 10.23 (!) το βράδυ, όταν η συνεδρίαση του οργάνου έχει οριστεί για την επόμενη μέρα στις 12 το μεσημέρι.

Επισημαίνει ακόμα πως οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατέθεσαν αίτημα για συζήτηση προ ημερησίας διάταξης του συγκεκριμένου θέματος, «ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν και να αποφασίσουν αν είναι υπέρ ή κατά» με τους αντιδημάρχους να δηλώνουν άγνοια.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η σημερινή διοίκηση, με τα ίδια επιχειρήματα των προκατόχων της, δηλώνει «υπερήφανη» για την παράδοση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού σε εργολάβο, όταν το 2018, για το ίδιο θέμα, κατήγγειλε τον τότε δήμαρχο.

«Επιβεβαιώνεται ξανά ότι όλοι τους συμφωνούν με τους εργολάβους και τις ιδιωτικοποιήσεις δημοτικών υπηρεσιών και διαφοροποιούνται μόνο στον τρόπο διαχείρισης και στη μεταξύ τους μάχη για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου και των αντίστοιχων πόστων, για αυτό ενώ τη μία στιγμή βρίζονται, την άλλη ψηφίζουν μαζί αντιλαϊκές επιλογές της δημοτικής αρχής», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «ο λαός της περιοχής μας, οι εργαζόμενοι του δήμου έχουν τη δύναμη οργανωμένα να αντιδράσουν και να ανατρέψουν αυτούς τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς. Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουν σταθερό σύμμαχο τη “Λαϊκή Συσπείρωση”».

ΠΗΓΗ: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποινικές διώξεις σε οκτώ στελέχη για τη συντήρηση των τρένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα