ΑΘΗΝΑ
08:33
|
05.05.2024
Ο υπουργός τόνισε τη συνέχιση καταγραφής, πρόληψης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης ομάδων σαν τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην «αξιοποίηση των καλύτερων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταγραφή του προβλήματος και του φαινομένου, την πρόληψη παράνομων ενεργειών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους»  αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν μετά από την ολοκλήρωση έκτακτης σύσκεψης αξιωματούχων των αρμόδιων αρχών στο υπουργείο  που προκάλεσε η πρόσφατη «σύλληψη» γυμνασιάρχη στην Πιερία από μέλη της λεγόμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων οργανώσεων που πραγματοποιούν ή σχεδιάζουν καταδρομικές επιχειρήσεις με αφορμή τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ο υπουργός εξήρε την αντίδραση της αστυνομίας αναφέροντας πως «έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά και οι υπόλογοι πήραν πολύ γρήγορα τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία πράττει πάντα το καθήκον της». Απέφυγε άμεσα να αναφερθεί σε νέα, επιπλέον μέτρα αντίδρασης των αρμόδιων αρχών σε παρόμοια φαινόμενα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: καμιά συμφωνία δεν επετεύχθη μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ

Ελεύθερος ο αστυνομικός από τις Ισραηλινές αρχές κατόπιν παρέμβασης του ΥΠ.ΕΞ.

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα