ΑΘΗΝΑ
22:46
|
18.04.2024
Η ΔΟΕ χαιρετίζει σε ανακοίνωσή της «την ενιαία αγωνιστική στάση των εκπαιδευτικών».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) χαιρετίζει σε ανακοίνωσή της «την ενιαία αγωνιστική στάση των εκπαιδευτικών» που προχωρούν «στον αγωνιστικό δρόμο ακύρωσης της αξιολόγησης – διάλυσης του δημόσιου σχολείου».

«Πάνω από 3.762 Σύλλογοι Διδασκόντων ακολουθούν τις αποφάσεις της ΔΟΕ», μέχρι στιγμής σχετικά με την αξιολόγηση, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, η οποία αντικρούει το υπουργείο Παιδείας, το οποίο, αναφέρει, ότι «πάνω από 500 σχολεία ακολουθούν τα κείμενα της ΔΟΕ».

Η ΔΟΕ προσθέτει ότι έγιναν «τρεις παρατάσεις στις προθεσμίες των αναρτήσεων, που συνοδεύτηκαν από έγγραφα απειλών, από περιφερειακές συσκέψεις του ΓΓ του ΥΠΑΙΘ όπου εκτοξεύονταν “προειδοποιήσεις” για διοικητικές κυρώσεις, βομβαρδισμός πονημάτων από το ΙΕΠ για την αξιολόγηση, διαδικτυακός εκφοβισμός, εκ μέρους του ΥΠΑΙΘ, μέσω “διαρροών” και παραπληροφόρησης από “έγκυρα” site που έσπερναν φήμες».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για να καταλήξει στα νέα ενιαία κείμενα – δράσεις για την επόμενη φάση (Β2) του συλλογικού προγραμματισμού, τα οποία θα σταλούν στους Συλλόγους Π.Ε. και στα σχολεία, καταλήγει η ΔΟΕ.

ΠΗΓΗ: Left.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα