ΑΘΗΝΑ
04:16
|
09.05.2024
Κατήγγειλε πως και εκείνη εντόπισε πρόσφατα μία παρόμοια περίπτωση με αποτέλεσμα να απολυθεί εκείνη και όχι ο επίμαχος συνεργάτης που ήταν το δεξί χέρι διευθυντή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναφορά στις περιπτώσεις «αμέτρητων Στάθηδων εκεί έξω» που κάνουν αθλιότητες τύπου «εκδικητικής πορνογραφίας» έκανε σήμερα από το λογαριασμό της στο Facebook η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και εκφωνήτρια διαφημιστικών μηνυμάτων Αφροδίτη Σημίτη.

Η Σημίτη κατήγγειλε πως και εκείνη εντόπισε πρόσφατα μία παρόμοια περίπτωση για την οποία ενημέρωσε τη διοίκηση μεγάλης εταιρίας με την οποία συνεργαζόταν.

Ωστ΄σσο το αποτέλεσμα ήταν να απολυθεί εκείνη και ο δράστης , που παραμένει το δεξί χέρι του μεγάλου αφεντικού, να μείνει στη θέση του. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού. Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος,όσο δύσκολο κι αν είναι.Μιλήστε!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα