ΑΘΗΝΑ
17:57
|
04.05.2024
Τον τελευταίο λόγο για την τύχη της προσφυγής του δικηγόρου έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί τις προσεχείς ημέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εξαιρετικά επικίνδυνη» χαρακτηρίζει την αξιόποινη συμπεριφορά του γνωστού αντιεμβολιαστή δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη ο εισαγγελέας Εφετών, Γιώργος Οικονόμου, ζητώντας να απορριφθεί η προσφυγή του με την οποία ζητά να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση.

Στην πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελικός λειτουργός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο γενικευμένης εξάπλωσης του ιού σε περίπτωση που υιοθετηθούν έστω κι από μέρος του πληθυσμού οι αναληθείς και αβάσιμοι ισχυρισμοί του δικηγόρου για τα εμβόλια.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελέας Εφετών:

«Η παραπάνω αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη διότι εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας, διαθέτει και διασπείρει προφανώς ψευδείς και αβάσιμες ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες και φόβο στους πολίτες της χώρας και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια υγεία και το κυριότερο, τα γεγονότα τα οποία παραθέτει μέσω του διαδικτύου είναι προφανώς αναληθή.

Χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους ιατρούς και τα στελέχη του υγειονομικού προσωπικού, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κίνδυνο της υγείας τους ακόμη και τη ζωή τους, ενώ εκφέρει και ακραίες αντιεπιστημονικές απόψεις παντελώς ατεκμηρίωτες για το εμβόλιο κατά του Covid, προτρέποντας με ευθύ τρόπο τους πολίτες να μην εμβολιάζονται, διότι με τις υποτιθέμενες παρενέργειες τους οδηγεί στο θάνατο.

Όλα τα παραπάνω στις κρίσιμες για τη χώρα μας περιστάσεις, πέραν του ότι είναι αναληθή και αβάσιμα διότι συνοδεύονται και από περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί – εκατοντάδες ασθενείς διακομίστηκαν με παρενέργειες του εμβολίου που αποκρύπτονται από το ιστορικό τους – εμφανίζουν και τον κίνδυνο εάν υιοθετηθούν από μέρος του πληθυσμού να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού…».

Τον τελευταίο λόγο για την τύχη της προσφυγής του δικηγόρου έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί με την έκδοση βουλεύματος τις προσεχείς ημέρες.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος κλήθηκε και έδωσε σήμερα, Τετάρτη (15/12), εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης των κακουργηματικών πράξεων της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο και της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων κατά του κορονοϊού, καθώς και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Τα εν λόγω αδικήματα σχετίζονται με τον θάνατο από επιπλοκές της Covid-19 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στον «Ευαγγελισμό», τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οποία αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Ωστόσο, ο δικηγόρος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως σε αντίθεση με ό,τι του αποδίδεται, αυτός συνέστησε στη γυναίκα να διασωληνωθεί. Προτρέπει μάλιστα να αναζητηθούν ευθύνες στους γιατρούς οι οποίοι – όπως ισχυρίζεται – ενώ πήραν εισαγγελική εντολή στις 12 το μεσημέρι να διασωληνώσουν την 54χρονη, το έπραξαν στις οκτώ το βράδυ.

Πηγές: ΣΚΑΪ, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στη δυτική Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα