ΑΘΗΝΑ
06:29
|
02.05.2024
Σήμερα, στα Τρίκαλα, το τελευταίο αντίο, στην άτυχη 55χρονη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 56χρονος που διέπραξε την 17η γυναικοκτονία μέσα στο 2021, σκοτώνοντας την πρώην σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο στην Νέα Μάδυτο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο θα πάρει τη νόμιμη προθεσμία και θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Ο 56χρονος φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του ενώπιον της εισαγγελέως και δήλωσε μετανιωμένος, ενώ στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς νωρίτερα φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν άντεχε μακριά από την πρώην σύντροφό του, μετά τον χωρισμό τους, πριν από τέσσερα χρόνια, και είχε τυφλωθεί από τη ζήλια. Δράστης και θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν στην γυναίκα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες από το περιβάλλον της.

Εντωμεταξύ, σήμερα πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο, στα Τρίκαλα, συγγενείς και φίλοι της άτυχης  55χρονης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα