ΑΘΗΝΑ
16:11
|
20.04.2024
Ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα, όσο και το τηλεοπτικό τους προϊόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αυτό πρέπει να σκέφθηκαν οι άλλοι τρεις παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα απέναντι στην εύλογη κριτική για υποκρισία, αδιαφορία και ψεύδη που δέχονται τις τελευταίες μέρες μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το συστηματικό ανέβασμα βίντεο σεξουαλικών πράξεων με γυναίκες συνοδούς του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία των θυμάτων του, από τον έτερο παρουσιαστή και επί τουλάχιστον 14 χρόνια στενό φίλο τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι άλλοι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης κατέθεσαν σήμερα αγωγή σε βάρος του φίλου και συνεργάτη τους ισχυριζόμενοι πως δεν γνώριζαν, δεν ήξεραν, δεν έβλεπαν. Κοντολογίς, ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα, όσο και το τηλεοπτικό  τους προϊόν.

arvila-main2

Αυτά μολονότι έρχονται σιγά-σιγά και καταγγελίες από πρώην εργαζόμενη στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής που είχε δεχθεί και εκείνη  αήθεις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η κοπέλα με ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης αποκάλυψε πως και οι άλλοι παρουσιαστές και συντελεστές της εκπομπής γνώριζαν για τη χυδαία συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου σε συνεργάτιδες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής», αναφέροντας και το μήνυμα που της είχε στείλει λέγοντάς της «πόσο καλός είναι στο στοματικό έρωτα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα