ΑΘΗΝΑ
14:29
|
24.04.2024
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ του απαγορεύεται να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την επιβολή δύο περιοριστικών όρων αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια, ο νηπιαγωγός ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε ένα τετράχρονο αγόρι στην Πετρούπολη.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ του απαγορεύεται να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Τι λέει η δικηγόρος του

Μέσω της συνηγόρου του, η οποία μίλησε την Τετάρτη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο νηπιαγωγός αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του αποδίδονται, δίνοντας βάση σε στοιχεία που -όπως ισχυρίζεται- τον αθωώνουν.

«Η ιατροδικαστική έκθεση είναι απόλυτα καθαρή και, αντιστοίχως, το πόρισμα του ειδικού παιδοψυχολόγου που έχει εξετάσει το παιδί είναι ότι υπάρχει μία πλήρης σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας στο μυαλό του παιδιού» σημείωσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού, Έφη Λακμέτα.

«Έχουν καταρριφθεί πλήρως οι ισχυρισμοί και οι καταθέσεις των γονέων, είναι πλήρως αντιφατική η κατάθεση του παιδιού με την κατάθεση των γονέων και από την πρώτη στιγμή, είναι όλοι οι γονείς και το προσωπικό υπέρ του ανθρώπου που καταγγέλλεται και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης γονείς συμμαθητών του παιδιού» πρόσθεσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού.

Πηγές: Το Βήμα, Law&Order

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άλογα του Ιππικού «δραπέτευσαν»-Πανικός και τραυματίες στο κέντρο του Λονδίνου

Το σινικό κίνημα των κακοντυμένων εργαζομένων

ΜέΡΑ25: Ο ξεσηκωμός στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ δείχνει τον δρόμο

Έκθεση για ρατσιστική βία εκθέτει την κυβέρνηση: Από τη ρητορική μίσους στις επιθέσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα