ΑΘΗΝΑ
04:56
|
18.05.2024
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, το 1993, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες για τον 59χρονο, που συνελήφθη για τη δολοφονία διά στραγγαλισμού της 83χρονης μητέρας του στο Κοσμάτι Γρεβενών και οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του, το 1993, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί, ενώ κατηγορείται εκτός από ανθρωποκτονία και για τον βιασμό της μητέρας του, αφού εντοπίστηκαν πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης που σχετίζονται με το πρόσωπό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης γυναίκας, την περασμένη Τρίτη, κάνουν λόγο για «ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού».

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος στο μεσημέρι. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 59χρονος φέρεται να απευθύνθηκε σε Γραφείο Τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της ηλικιωμένης αναφέροντας ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

Οι κινήσεις του όμως κίνησαν υποψίες και τελικά παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που αποκάλυψε το έγκλημα. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών φέρεται να κατέθεσε ότι δεν θυμάται τί έκανε.

ΠΗΓΗ: EΦ. ΣΥΝ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα