ΑΘΗΝΑ
05:59
|
06.05.2024
Ξεσήκωσαν παλιά γέφυρα μήκους 17 μέτρων χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θυμίζει σενάριο αστυνομικής ταινίας όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που αντίκρυσαν αστυνομικοί στο Άκρον του Οχάιο όταν κλήθηκαν για την κλοπή μίας αχρησιμοποίητης…γέφυρας μήκους περίπου 17 μέτρων, αξίας έως 40.000 δολαρίων.

The metal frame of this 58-foot bridge was found to be missing on Nov. 11, about a week after the deck boards had been stolen,

Η γέφυρα καθόταν πάνω σε βάση αναμένοντας τις εργασίες ενίσχυσης και αποκατάστασης αλλά οι εργολάβοι λογάριαζαν χωρίς τους κλέφτες.

Οι επιτήδειοι και καλά οργανωμένοι ληστές κινητοποιήθηκαν άμεσα αξιοποιώντας την προσωρινή διακοπή των εργασιών από τα συνεργεία εργατών για να πάρουν και να μεταφέρουν ολόκληρη την κατασκευή μέσα σε μερικές μέρες εντελώς ανενόχλητοι.

Οι κλέφτες φαίνεται πάντως πως είχαν τον χρόνο με το μέρος τους. Σε ρεπορτάζ του RT επισημαίνεται πως η γέφυρα ήταν αχρησιμοποίητη  από το 2004 όταν τέθηκε σε εφαρμογή έργο αποξήρανσης βάλτου της περιοχής.

On Nov. 3, police said the city discovered someone had cleared brush from around this bridge, and took the treated wood deck boards.

Όταν ένα νέο σχέδιο ανάπλασης της περιοχής απαίτησε την αξιοποίηση της γέφυρας, οι εργολάβοι έβαλαν μπροστά τα συνεργεία για την ανακαίνισή της. Ωστόσο στην πορεία οι κλέφτες απεδείχθησαν πιο γρήγοροι και, ενδεχομένως, πιο καλά οργανωμένοι…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα