ΑΘΗΝΑ
19:20
|
30.04.2024
Εμβρόντητος δηλώνει ο μουσικός και επιμένει πως κι εκείνος δε γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του Στ. Παναγιωτόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 «Είχε μια δεύτερη ζωή που επιμελώς έκρυβε από τους πάντες» δηλώνει ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας σχολιάζοντας την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο γνωρίζονταν.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Σταρόβας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Eίμασταν στο κανάλι μου στο Youtube συνεργάτες, στη τηλεοπτική εκπομπή Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Δηλαδή τώρα κοίταζα, και νόμιζα πως πρόκειται για κάποιον που δεν γνωρίζω».

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρει ακόμα ότι πληροφορήθηκε τα όσα καταλογίζονται στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με όλο το κόσμο από τα μίντια. «Το χρονικό το πληροφορήθηκα και εγώ την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη.. που λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα», είπε, δηλώνοντας κατόπιν: «Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά. Θυμός και οργή. Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες».

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε πολύ κουβέντα για το αν γνώριζαν ή όχι οι συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Ράδιο Αρβυλα για την δράση του. Οι ίδιοι το διέψευσαν κατηγορηματικά από την πρώτη ημέρα, ενώ και στη δεύτερη εκπομπή βγήκαν υποστηρίζοντας ότι δεν ήξεραν και δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική. Το ίδιο υποστήριξε και η πρώην σύντροφος του, που ήταν αυτή που τον κατήγγειλε, λέγοντας ότι δεν ήξεραν οι Ράδιο Αρβύλα και ότι από όσο είχε καταλάβει δεν ήταν και ιδιαίτερα στενές οι σχέσεις τους πέρα από τον επαγγελματικό τομέα. Το ίδιο υποστήριξε και ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουος, αρνούμενος ότι οι Ράδιο Αρβυλα γνώριζαν, ενώ να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης και οι λοιποί συμπαρουσιαστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή σε βάρος του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Σαλαμίνα: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι και εξαφανίστηκε

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα