ΑΘΗΝΑ
19:35
|
27.04.2024
Λίγα 24ωρα μετά την διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες για απώλειες ασθενών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγα 24ωρα μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, επανέλαβε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε. Αντίθετα, προτίθεται να καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες για απώλειες ασθενών που έμειναν αβοήθητοι λόγω εγκληματικών παραλείψεων.

Όπως ανέφερε, δεν θεωρεί ότι είπε κάτι έξω από την αλήθεια και την πραγματικότητα και δεν μετανιώνει γιατί «όταν ζεις την κραυγή αγωνίας ανθρώπων που χάνονται αβοήθητοι και συμμετέχεις, συμπάσχεις. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, φίλοι, συγγενείς»

Τόνισε ότι είπε αυτό που ένιωθε και εξακολουθεί να το λέει «προκειμένου να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν στο βήμα της Βουλής, να αυτοθαυμάζονται μέσα σε μια λογική αυταρέσκειας και κανένας να μην αναφέρεται στο ότι κάθε μέρα έχουμε 100 απουσίες».

Μετά από μία εβδομάδα-δέκα ημέρες, αποκάλυψε ότι ήδη συντάσσεται για να είναι ακριβής και θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά με πολλά στοιχεία περιπτώσεων προκειμένου να ζητηθεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διερευνηθούν όλες αυτές οι καταγγελίες. Και απαντώντας προκαταβολικά στους όποιους «κακοπροαίρετους» όπως είπε παραιτείται προκαταβολικά από την βουλευτική ασυλία και όσοι θεωρούν ότι τους προσβάλει μπορούν να τον μηνύσουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα