ΑΘΗΝΑ
23:52
|
23.04.2024
Την απειλούσε με μαχαίρι.. Την έσωσαν οι αστυνομικοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη 39χρονου , ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τη σύντροφό του-μητέρα του παιδιού τους προχώρησαν το Σάββατο αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 38χρονης, τραυματίζοντας τη με αιχμηρό αντικείμενο. Κατά την άφιξη των αστυνομικών, αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, ενώ η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια.

Λόγω του κίνδυνου ζωής που διέτρεχε η γυναίκα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν, σύμφωνα με την ΕΛ.Α.Σ, τον 39χρονο να επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο στη σύντροφό του.

Τον απομάκρυναν άμεσα από αυτήν και ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί με το αιχμηρό αντικείμενο και απείλησε έναν εκ των αστυνομικών, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Η 38χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του,  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή, παράβαση Νόμου περί όπλων και Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα