ΑΘΗΝΑ
19:56
|
17.05.2024
Αναβάλλεται για τις αρχές καλοκαιριού, με την ελπίδα ότι θα επιτρέψουν οι τότε συνθήκες την διά ζώσης πραγματοποίησή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβάλλεται για το καλοκαίρι το Διεθνές Φόρουμ του Νταβός που είχε προγραμματιστεί να γίνει από τις 17 ως τις 27 Ιανουαρίου λόγω της επέλασης της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού.

Οι δεκάδες ηγέτες, οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες που λανσάρονται σαν «πρότυπο» επενδυτή, οι οικονομολόγοι και ειδικοί αναλυτές με άποψη για τις σημερινές και τις μελλοντικές εξελίξεις σε νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας, θα πρέπει να αναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους στην ελβετική κωμόπολη προκειμένου να συμμετάσχουν διά ζώσης στο συνέδριο του 2022 με θέμα: «Δουλεύουμε μαζί αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη».

Στην πραγματικ΄ότητα τo συνέδριο του 2022 αναμένεται να διερευνήσει, μεταξύ άλλων, τις πολυ-επίπεδες αλλαγές που προκαλεί η πανδημία και το νέο τοπίο που δημιουργεί η λεγόμενη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset) όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή που έλαβε η υπουργός Ξένου Εμπορίου και Διεθνούς Συνεργασίας, Σίγκριντ Κάαγκ από τους διοργανωτές του Διεθνούς Φόρουμ του Νταβός…

Δεύτερη φορά αναβολή

Είναι η δεύτερη φορά στα 50 χρόνια του Φόρουμ που αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά λόγω της πανδημίας. Για την ίδια αιτία αναπρογραμματίζεται και το 2022.

Την τελευταία φορά που οι ηγέτες και αξιωματούχοι δεκάδων χωρών (μεταξύ των οποίων ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) συμμετείχαν διά ζώσης στο χειμερινό φόρουμ του Νταβός ήταν τον Ιανουάριο του 2020.

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Φόρουμ του Νταβός, Κλάους Σουάμπ, αναφερόμενος στο κεντρικό θέμα του συνεδρίου που θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού του 2022 ανέφερε ότι θα αφορά την συνεργασία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων έναντι της πανδημίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ομήρων της Χαμάς

Ψηφιακό σχολείο και ψηφιακό φροντιστήριο παρουσίασε ο Πιερρακάκης

Disiecta Membra #13: Το «Λυξόνταρμα» ή «Of Mice and Men»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα