ΑΘΗΝΑ
16:41
|
03.05.2024
«Στα χέρια» μέσα στο σχολείο πιάστηκαν μαθητές και καθηγητής σε ΕΠ.ΑΛ. στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Στα χέρια» μέσα στο σχολείο πιάστηκαν μαθητές και καθηγητής σε ΕΠ.ΑΛ. στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπο enikos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο ενώ εκείνη την ώρα οι υπόλοιποι μαθητές έκαναν μάθημα στο σχολείο και δέχθηκαν παρατήρηση από τον καθηγητή. Οι μαθητές αντέδρασαν και ακολούθησε διαπληκτισμός, μέχρι που ο καθηγητής και ένας από τους μαθητές ήρθαν στα χέρια. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμα έξι μαθητές.

Καθώς η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία, που οδήγησε τον καθηγητή και εφτά μαθητές στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής, οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών έλυσαν την παρεξήγηση και αποφάσισαν να λήξει το επεισόδιο χωρίς να γίνουν μηνύσεις.

Το μεσημέρι τόσο ο καθηγητής όσο και οι μαθητές γύρισαν στα σπίτια τους και οι αστυνομικοί δεν άνοιξαν δικογραφία για το περιστατικό.

Πηγές: ΕΡΤ, Το Βήμα, enikos.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα