ΑΘΗΝΑ
20:20
|
03.05.2024
«Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους», δήλωσαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς για τον Κρις Νοθ που εμπλέκεται σε υπόθεση κακοποίησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς «Sex And The City» ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον συμπρωταγωνιστή και συνάδελφό τους, Κρις Νοθ, για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση. Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις εξέφρασαν τη λύπη τους για τις καταγγελίες και πρόσθεσαν στην κοινή ανακοίνωσή τους: «Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό».

Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Κρις Νοθ, γνωστός ως «Mr. Big» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες ως «κατηγορηματικά ψευδείς». Ωστόσο, ήδη απολύθηκε από την αστυνομική δραματική σειρά του δικτύου CBS «The Equalizer» μετά τις καταγγελίες. Παράλληλα, ακυρώθηκε η συμφωνία που είχε συνάψει με την εταιρεία πώλησης ποτών Entertainment Arts Research, η οποία θα του έδινε 12 εκατομμύρια δολάρια για να εμπορεύεται την τεκίλα, Ambhar. Αποσύρθηκε επίσης από το πρακτορείο του, A3 Artists, ενώ αφαιρέθηκε και η διαφήμιση που γύρισε για την Peloton, μετά τον σκάνδαλο περί σεξουαλικής επίθεσης.

Την περασμένη εβδομάδα δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Κρις Νοθ για βιασμό με δηλώσεις τους στο περιοδικό «The Hollywood Reporter». Με τα ψευδώνυμα «Ζόι» και «Λίλι» μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις υποτιθέμενες επιθέσεις, με τη μία να υποστηρίζει ότι όταν ήταν 22 ετών ο 49χρονος τότε Νοθ της επιτέθηκε και την άφησε να χρειάζεται ράμματα. Η «Λίλι» σήμερα 31 ετών, κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά στο διαμέρισμά του στο Γκρένιτς Βίλατζ στη Νέα Υόρκη το 2015 όταν αυτή ήταν 25 ετών και εκείνος 60.


Υπάρχει όμως και τρίτη καταγγελία από μια 30χρονη γυναίκα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας που φέρει το ψευδώνυμο «Άβα», η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός τη στρίμωξε στο γραφείο ενός εστιατορίουστο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010. Το φερόμενο ως θύμα χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό». Μάλιστα το θύμα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την έκανε να αιμορραγήσει και την άφησε να χρειάζεται νοσηλεία. Δούλευε ως σερβιτόρα τότε ενός εστιατορίου και ήταν 18 ετών.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες πάντως εξήγησε ότι δεν έχει ακόμα διαταχθεί έρευνα για τις εν λόγω κατηγορίες καθώς δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία στις Αρχές.

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα