ΑΘΗΝΑ
22:16
|
11.07.2026
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι το σχέδιο που ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την προστασία των καταθέσεων σε λίρα, πέτυχε τον στόχο του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία «απέτρεψε τα κερδοσκοπικά οικονομικά παιχνίδια» ξένων και εγχώριων δυνάμεων, καθώς η λίρα ανέκαμψε σημαντικά από τα ιστορικά χαμηλά σε μια ασταθή εβδομάδα.

Μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το σχέδιο που ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την προστασία των καταθέσεων σε λίρα, πέτυχε τον στόχο του.

Ο πρόεδρος επίσης επαναδιατύπωσε ότι δεν θα αφήσει τους Τούρκους να συντριβούν από τα επιτόκια και τον πληθωρισμό, και η Τουρκία θα βγει νικήτρια από αυτή την οικονομική μάχη.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα