ΑΘΗΝΑ
20:19
|
16.04.2024
Eπιβεβαιώθηκαν χθες 170 νέα κρούσματα της παραλλαγής όμικρον, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 341.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι, κατόπιν σύστασης επιτροπής εμπειρογνωμόνων, θα προσφέρει και τέταρτη δόση του εμβολίου για την Covid-19 σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, εν μέσω των κλιμακούμενων ανησυχιών για την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ, η τέταρτη δόση θα απευθύνεται επίσης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

«Οι πολίτες του Ισραήλ ήταν οι πρώτοι στον κόσμο που έλαβαν την τρίτη δόση του εμβολίου για την Covid-19 και συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε, με την τέταρτη δόση» ανέφερε ο Μπένετ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προέτρεψε όσους πληρούν τα κριτήρια «να πάνε να εμβολιαστούν».

Να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ επιβεβαιώθηκαν χθες 170 νέα κρούσματα της παραλλαγής όμικρον, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της άκρως μολυσματικής παραλλαγής σε 341.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορoνοϊού συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά ο αριθμός των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση παραμένει σταθερός, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι εξετάζει 807 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID που μπορεί να είναι όμικρον, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Haaretz

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα