ΑΘΗΝΑ
22:46
|
19.04.2024
«Κάθε τόσο βλέπεις υποθέσεις που είναι πέραν κάθε φαντασίας. Αυτή είναι μία από αυτές τις υποθέσεις. Δείχνει πως η ανθρώπινη διαφθορά δεν έχει πάτο».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία ανατριχιαστική περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης μαθήτριας κάτω των 13 ετών ήρθε στην επιφάνεια με την πολυετή κάθειρξη δύο εκπαιδευτικών στο Λίβερπουλ.

Η 44χρονη υποδιευθύντρια δημοτικού Τζούλι Μόρις και ο 52χρονος σύντροφός της, επίσης εκπαιδευτικός βιντεοσκοπήθηκαν πολλές φορές να κακοποιούν σεξουαλικά κορίτσι κάτω των 13 ετών.

Στο δικαστήριο του Λίβερπουλ που εκδίκασε την υπόθεση, προβλήθηκαν τα βίντεο, σε ένα εκ των οποίων η Τζούλι Μόρις ακούγεται να γελά ενώ κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι μαζί με τον φίλο της.

Η Μόρις, που παραδέχθηκε την ενοχή της μόνο για τη λήψη τριών άσεμνων φωτογραφιών του παιδιού, καταδικάστηκε τελικά σε 13 χρόνια και τέσσερις μήνες κάθειρξη για 18 αδικήματα εκ των οποίων επτά αφορούν το βιασμό παιδιού κάτω των 13 ετών, σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί, σεξουαλική δραστηριότητα μπροστά σε παιδί, κατοχή και διανομή άσεμνων φωτογραφιών παιδιού.

Ο Ντέιβιντ Μόρις καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση για 34 παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένων επτά περιπτώσεων βιασμού παιδιού κάτω των 13 ετών, σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί, σεξουαλική επικοινωνία με παιδί, λήψη και διακίνηση άσεμνων φωτογραφιών με παιδί.

Τα ονόματα των δύο εκπαιδευτικών, που συνελήφθησαν στις 2 Σεπτέμβρη, θα συμπεριληφθούν διά παντός σε λίστα καταδικασθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα.

Τα μαρτύρια του παιδιού φέρεται πως δεν έγιναν στο δημοτικό σχολείο Σεντ Τζορτζ στο Τιλντσλέι του Λίβερπουλ όπου ήταν υποδιευθύντρια η Τζούλι Μόρις αλλά σε άλλο χώρο που δεν διευκρινίζεται.

Ο Άντριου Μίναρι, που εκδίκασε την υπόθεση, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του λέγοντας:

«Κάθε τόσο βλέπεις υποθέσεις που είναι πέραν κάθε φαντασίας. Αυτή είναι μία από αυτές τις υποθέσεις. Δείχνει πως η ανθρώπινη διαφθορά δεν έχει πάτο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα