ΑΘΗΝΑ
23:13
|
02.05.2024
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συλληφθεί εντός της ημέρας με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατέθεσε χθες Τρίτη, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, ένα από τα πολλά – όπως φαίνεται – θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα η 28χρονη καταγγέλλουσα εντόπισε τον εαυτό́ της σε βίντεο με προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο, τα οποία είχε ανεβάσει ο πρώην συνεργάτης του «Ράδιο Αρβύλα». Πρόκειται μάλιστα για κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την οποία είχε σχέσεις πριν αρκετά χρόνια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα ο κ. Λύτρας ανέφερε πως είναι πιθανό να εκδοθεί ακόμη και εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών και νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε συγκεκριμένα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το αδίκημα είναι αυτόφωρο καθώς τα βίντεο παραμένουν ακόμα σε δημόσια θέα, άρα όπως επεσήμανε «πρέπει η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει προσπαθήσει να σβήσει τα ίχνη του από τις διαδικτυακές πλατφόρμες διακίνησης τέτοιων βίντεο, αλλά όπως όλα δείχνουν, σε κάποιες περιπτώσεις δεν τα έχει καταφέρει.

Μιλώντας στην πρωινή ζώνη του ANT1 νωρίτερα, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα αλλά αν αποδειχθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε οικονομικό όφελος από τα βίντεο που αναρτούσε άνω των 120.000 πρόκειται για κατηγορίες κακουργηματικής φύσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα