ΑΘΗΝΑ
11:19
|
01.07.2024
Προκλητικό είναι το «άδειασμα» του Μεγάρου Μαξίμου στον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκλητικό είναι το «άδειασμα» του Μεγάρου Μαξίμου στον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, ο οποίος πρότεινε τα τελευταία 24ωρα σκληρά μέτρα που φτάνουν μέχρι την υιοθέτηση καθολικού lockdown.

Ενδεικτικό της ενόχλησης σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον κ. Σαρηγιάννη, είναι η φράση κυβερνητικού στελέχους: «Ο κ. Σαρηγιάννης δεν είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού και δεν συμμετέχει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων».

Ως εκ τούτου, οι επιστολές που πρόκειται να στείλει (την Παρασκευή όπως έχει δηλώσει) ο κ. Σαρηγιάννης το πιθανότερο είναι πως θα αντιμετωπιστούν ως μια από τις πολλές που καθημερινά φτάνουν από πολίτες στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια υπόθεση που θυμίζει αρκετά εκείνη της μελέτης των Λύτρα-Τσιόδρα, όταν κυβερνητικοί παράγοντες έσπευσαν να απαξιώσουν την εν λόγω επιστημονική έκθεση.

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, είχε αναφέρει: «Γράφω μια εισήγηση, η οποία θα σταλεί στο Μαξίμου την Παρασκευή (24/12). Είμαστε σε μια κατάσταση που χρειάζεται να ληφθούν μέτρα άμεσα, ώστε να αποφευχθεί μια εκθετική αύξηση από τις αρχές και μέσα του Γενάρη. Από το τέλος του χρόνου περιμένουμε να κυριαρχήσει η “Όμικρον” και είναι σημαντικό να σταματήσουμε αυτήν την ανάπτυξη στα σπάργανα».

Πηγές: iefimerida.gr, Star TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Μιλένα Αποστολάκη μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο Μπακογιάννης ζητά παραίτηση Δούκα: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»

Γαλλία μετά την κάλπη: Πόλωση σκληρής δεξιάς με κεντροαριστερά

Εκδήλωση: Από την «Επιχείρηση Barbarossa» στον σύγχρονο πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα