ΑΘΗΝΑ
21:01
|
23.04.2024
«Διασφαλίζετε διαρκώς -ακόμα και μέσα από την πανδημία- τα συμφέροντα της παρασιτικής ολιγαρχίας την οποία υπηρετείτε».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ποιον ακριβώς κορονοϊό συνεχίζει να εξουδετερώνει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; Αυτόν τον οποίο έχουν νικήσει ήδη πόσες φορές σύμφωνα με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και έρχεται κάθε φορά καθυστερημένα να επιβάλει νέα αναποτελεσματικά και κατασταλτικά πάντα μέτρα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25, αναφερόμενο στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ.Οικονόμου ότι «Επικρατεί δικαιολογημένη κόπωση στην κοινωνία, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να συνεχίσουμε για να εξουδετερώσουμε τον κορονοϊό», το ΜέΡΑ25 συνεχίζει: «Ποιον κορονοϊό συνεχίζουν να εξουδετερώνουν ακριβώς και πώς; Με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να στενάζει λόγω της μη ενίσχυσης του; Με την κατάσταση καθημερινά στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία να είναι τραγική; Με κανένα απολύτως μέτρο πέρα από απλές μάσκες για τις εκκλησίες παρά το γεγονός ότι έρχονται γιορτές;», ρωτά το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στην ανακοίνωσή του.

«Ακόμα και τις μάσκες που συστήνουν για τα σουπερμάρκετ, τις ΚΝ – 95 για να μην τις διαθέσουν δωρεάν στους πολίτες, δίνουν την εναλλακτική της διπλής απλής χειρουργικής μάσκας. Τέτοιοι εγκληματίες είναι και μας λένε πως συνεχίζουν να δίνουν και τη μάχη με τον κορονοϊό» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Μάχη με την κοινή λογική δίνετε καθημερινά» απαντά στην κυβέρνηση το ΜέΡΑ25, «μάχη με το δημόσιο σύστημα υγείας και με τα συμφέροντα της κοινωνίας για να διασφαλίζετε διαρκώς -ακόμα και μέσα από την πανδημία- τα συμφέροντα της παρασιτικής ολιγαρχίας την οποία υπηρετείτε».

«Απέναντι σε αυτή την μάχη σας, εμείς θα συνεχίζουμε να προτείνουμε και να προτάσσουμε όλα εκείνα που πραγματικά εξουδετερώνουν τον κορονοϊό, εκείνα που η Μητσοτάκης Α.Ε. κάνει πως δεν ακούει γιατί δεν συμφέρουν αυτούς για τους οποίους διαχειρίζεται την εξουσία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα