ΑΘΗΝΑ
02:27
|
27.07.2024
Ο 43χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι αυτό που έκανε ήταν «λάθος» στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τις καταγγελίες πέντε γυναικών το 2016.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με σπουδάστριες της σχολής υποκριτικής που κάποτε διηύθυνε. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομολογία του 43χρονου Αμερικανού ηθοποιού, πέντε χρόνια μετά τις καταγγελίες πέντε γυναικών σε βάρος του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο BBC, επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα από το Εφετείο του Λος Άντζελες, ο Τζέιμς Φράνκο συμφώνησε τον περασμένο Ιούλιο να καταβάλει το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να διευθετήσει αστική αγωγή του 2019.

Μιλώντας στο podcast «The Jess Cagle» ο 43χρονος παραδέχθηκε ότι «κοιμόταν με σπουδάστριές του» στη σχολή του και ότι αυτό «ήταν λάθος». Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν άνοιξε την υποκριτική σχολή με σκοπό να δελεάζει γυναίκες για σεξουαλικούς σκοπούς. Τουναντίον, είπε ότι πάλευε με τον εθισμό του στο σεξ και ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βελτιώσει τη συμπεριφορά του. Οι καταγγελίες σε βάρος του Αμερικανού έγιναν το 2016 και έκτοτε απέφευγε γενικά να κάνει δηλώσεις. «Πολλοί άνθρωποι αναστατώθηκαν από τη συμπεριφορά μου και εγώ έπρεπε να τους ακούσω όλους», είπε.

«Υποθέτω ότι εκείνη την εποχή, η σκέψη μου ήταν αν είναι συναινετικό», πρόσθεσε στο podcast του SiriusXM. «Εκείνη την εποχή δεν είχε καθαρό μυαλό», σχολίασε ο Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος είχε προταθεί για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου το 2011 για την ερμηνεία του στην ταινία «127 Ώρες» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ ενώ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής για τους ρόλους του στις ταινίες «Σπάιντερμαν» και «Pineapple Express».

Τον Οκτώβριο του 2019, δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δημοφιλούς ηθοποιού, κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλευόταν επίδοξες ηθοποιούς στο πλέον ανενεργό σχολείο του και εξαπατούσε νεαρές γυναίκες για να γυρίσουν άσεμνες σκηνές σεξ. Ο Φράνκο απολογήθηκε ότι είχε αναπτύξει εθισμό στο σεξ αφότου συνήλθε από τον εθισμό στο αλκοόλ που είχε αναπτύξει σε νεαρή ηλικία.

«Είναι ένα τόσο ισχυρό φάρμακο», είπε. «Έχω κολλήσει σε αυτό για άλλα 20 χρόνια. Το ύπουλο μέρος της όλης κατάστασης είναι ότι κατάφερνα να διατηρούμαι νηφάλιος από το αλκοόλ όλη εκείνη την περίοδο».

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Λαμπρή γιορτή η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα