ΑΘΗΝΑ
15:12
|
26.04.2024
17 tweets και ένα ποίημα του Σταμάτη Κραουνάκη για τα 17 τελευταία λεπτά του 2021 με τον Σάκη Ρουβά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ανησυχία για την έξαρση της παραλλαγής «Όμικρον» του νέου κορονοϊού βαθαίνει και οδήγησε σε νέα έκτακτα μέτρα ενόψει της εορταστικής περιόδου. Έφερε και γκρίνια με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αμφισβητούν εκ νέου την ικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να αντεπεξέλθει με ένα σαφές σχέδιο και στρατηγική στην ανάσχεση της νέας μετάλλαξης της νόσου Covid-19. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κήρυξε σήμερα την ακύρωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε ήδη φροντίσει να βρει τον τρόπο να κάνει την κρίση… ευκαιρία.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε και ανακοίνωσε την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού. Ο δήμος θα στήσει μια υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, κρυστάλλινους πολυέλαιους και εκατοντάδες φώτα για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους. Ο Κώστας Μπακογιάννης θα έχει δίπλα του για 17 ολόκληρα λεπτά τον γνωστό τραγουδιστή, περφόρμερ και κριτή σε ριάλιτι ταλέντων, Σάκη Ρουβά.

Ο λογαριασμός που θα φτάσει στους πολίτες εκτιμάται στα 215.000 ευρώ. Άγνωστες παραμένουν οι «λεπτομέρειες» για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η όλη παραγωγή ανατέθηκε απευθείας στην εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται. Θα ακολουθήσει η υποδοχή του 2022 με σόου πυροτεχνημάτων.

Η είδηση για το ρεβεγιόν των 17 λεπτών με τον Σάκη Ρούβα σχολιάζεται δεόντως από τον κόσμο του Twitter. Διαλέξαμε 17 τιτιβίσματα αφιερωμένα στη «χρυσή Πρωτοχρονιά» του δημάρχου Μπακογιάννη.

Και το ποίημα του Σταμάτη Κραουνάκη

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα