ΑΘΗΝΑ
17:16
|
02.05.2024
Για πρώτη φορά σε 11 χρόνια μπήκε «λουκέτο» στα γήπεδα του Αττικού Άλσους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κλειστά θα είναι στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους για πρώτη φορά εδώ και 11 χρόνια, όπως καταγγέλλουν οι αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος, σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που πήραν από τη γραμματεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας (ΟΑΝΙ).

«Για άλλη μία φορά καταδεικνύεται το πρόβλημα της παρεμπόδισης της ελεύθερης άθλησης στο Αττικό Άλσος!» σημειώνουν και προσθέτουν πως «οι γιορτινές αυτές μέρες είναι για πολλούς ευκαιρία για ξεκούραση, για άθληση και για ψυχαγωγία. Παρόλα αυτά, χωρίς καμία γραπτή ανακοίνωση, όποιος πάει αυτό το τριήμερο για να παίξει τένις δεν θα μπορεί!

Ο ΟΑΝΙ μας δείχνει και πάλι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ελεύθερη άθληση και τον μαζικό αθλητισμό, παρά μόνο για το δικό του όφελος και κέρδος! Ένας ιδιωτικός όμιλος ας κάνει ό,τι θέλει με τα γήπεδά του, ας τα κλείνει και αργίες και γιορτές. Εδώ όμως αναφερόμαστε σε δημόσια γήπεδα. Και φαίνεται ότι ο κανόνας που ισχύει είναι: Δεν παίζουν οι πελάτες; Δεν παίζει κανείς! Φαίνεται, λοιπόν, και πάλι ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ανάκληση της σύμβασης με τον ΟΑΝΙ και η επιστροφή των γηπέδων στη διαχείριση της ΓΓΑ».

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα