ΑΘΗΝΑ
21:22
|
23.04.2024
Μια 14χρονη έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε κατάστημα ειδών ένδυσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια 14χρονη έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε κατάστημα ειδών ένδυσης. Το άτυχο κορίτσι, βρισκόταν στα δοκιμαστήρια του καταστήματος, όταν μία από τις σφαίρες που προορίζονταν για έναν «ένοπλο» τρύπησε τον τοίχο.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (23/12), περίπου στις 11:45 π.μ., στο κατάστημα «Μπέρλινγκτον» στην περιοχή του βόρειου Χόλιγουντ, San Fernando Valley, όπου ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα και απείλησε μια γυναίκα με κλειδαριά ποδηλάτου, ενώ παράλληλα πετούσε αντικείμενα από τον πρώτο όροφο.

Οι αρχές, που είχαν λάβει κλήση για εν εξελίξει περιστατικό με πυροβολισμούς εντός του καταστήματος, εντόπισαν έναν «ένοπλο» άνδρα να επιτίθεται σε μια γυναίκα και τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα από τα πυρά τους να πέσουν νεκροί ο ύποπτος, αλλά και το άτυχο κορίτσι. Tο όπλο που υποτίθεται πως κρατούσε ο ύποπτος δεν βρέθηκε ποτέ.

«Λυπάμαι βαθιά για την απώλεια της ζωής αυτού του νεαρού κοριτσιού και ξέρω ότι δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να ανακουφίσουν τον αφάνταστο πόνο για την οικογένεια», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγή: Sputnik News, USA Today

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα