ΑΘΗΝΑ
14:12
|
27.04.2024
Γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των πέντε συνιδρυτών - αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 40 ετών πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο ο Φρειδερίκος Χόντος, γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center». Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε πεθάνει από καρκίνο ο θείος του, Γιάννης Χόντος, σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιάννης Χόντος είχε χάσει τη γυναίκα του επίσης από καρκίνο.

 Η ιστορία των καταστημάτων Hondos Center ξεκίνησε όταν τα πέντε αδέλφια Γιώργος,  Γιάννης,  Νίκος, Αργύρης και Κώστας ήρθαν στην Αθήνα από το χωριό τους, τις Μίκρες (σημερινά Χοντέικα).

 Τα πέντε αδέλφια άρχισαν να δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και ως πλασιέ διέθεταν σαπούνια, αρώματα και οικονομικά καλλυντικά της εποχής στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Αργότερα, ανέλαβαν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Το 1967, με τις πρώτες οικονομίες τους κατάφεραν να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα ακριβώς απέναντι από το περίπτερο της Ομήρου και σιγά-σιγά άρχισαν να επεκτείνονται. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα