ΑΘΗΝΑ
03:05
|
02.05.2024
Την είδηση γνωστοποίησε η Έλενα Ακρίτα. Άγνωστη παραμένει η αιτία της «λογοκρισίας» αλλά και το αν συνδέεται με το ποίημα για τον «Δημαρχέσο».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Facebook προχώρησε σε απενεργοποίηση του προφίλ του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη χθες Δευτέρα για περίπου εννέα ώρες. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα.

«Έριξαν το προφίλ του Σταμάτη Κραουνάκη», έγραψε στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα. Σε νέα της ανάρτηση η κ. Ακρίτα σχολιάζει:

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης προ ημερών είχε αναρτήσει ένα ποίημα το οποίο το «αφιέρωνε» στον Κώστα Μπακογιάννη, μετά και την ανακοίνωση του ρεβεγιόν σε πάρκινγκ στον Λυκαβηττό με guest star τον Σάκη Ρουβά. Μια εκδήλωση των 211.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση.

Ο κ. Κραουνάκης θα κάνει δηλώσεις για το όλο περιστατικό με το Facebook στις 18.10 σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή της Ναταλί Χατζηαντωνίου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Αμέσως μετά την ενεργοποίηση του προφίλ του ο Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο προς τους λογοκριτές του όσο και σε εκείνους που τον στήριξαν και αντέδρασαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα