ΑΘΗΝΑ
08:45
|
08.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της αρπαγής του ζητούν από την οικογένειά του λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης επιχειρηματία στο Ντράφι Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της αρπαγής του ζητούν από την οικογένειά του λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ. Ωστόσο οι πληροφορίες από την αστυνομία είναι πολύ φειδωλές για την υπόθεση. 

Ο επιχειρηματία, ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, είχε φύγει από ταβέρνα στα Λιόσια λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του στο Πικέρμι. Ωστόσο, εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στην περιοχή Ντράφι και λίγο αργότερα εντοπίστηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων.

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες. Η ΕΛΑΣ χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Να σημειωθεί ότι στις 7 Αυγούστου 2020 στην επιχείρηση του επιχειρηματία είχε γίνει ληστεία. Οι δράστες τότε είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει ελαφρά τον αδερφό του.

ΠΗΓΗ: ΕΦ. ΣΥΝ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Σύνταγμα την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του κόμβου Κηφισίας

ΔΥΠΑ: Έως 12 Μαΐου οι αιτήσεις για τα voucher παιδικών κατασκηνώσεων

Διπλές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα