ΑΘΗΝΑ
20:26
|
27.04.2024
«Ρεβεγιόν χωρίς μουσική και εστίαση με ωράριο αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ και δημόσια, δωρεάν, μαζικά τεστ τα μέτρα της Μητσοτάκης Α.Ε.».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Με νέα ανακοίνωσή της, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την προηγούμενη, η Κυβέρνηση μεταθέτει την επιβολή των νέων μέτρων αν και περίμενε όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πλεύρης αυτή την πρωτοφανή εκτίναξη των κρουσμάτων», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Και ποια είναι αυτά τα μέτρα που λαμβάνει για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; Μήπως είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Μήπως η επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα υγείας; Μήπως το δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ σε όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους και μη), όπως ζητάει από την πρώτη στιγμή το ΜέΡΑ25;», διερωτάται με νόημα ο κ. Κριθαρίδης

«Όχι, είναι το κλείσιμο της εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα και η απαγόρευση της μουσικής και των “πάρτι” φυσικά, όπως τόνισε πολλές φορές ο Υπουργός Υγείας», στηλιτεύει ο ίδιος.

«Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Μητσοτάκης Α.Ε. αποδεικνύει πως κινείται διαρκώς δόλια, επικίνδυνα και εγκληματικά, αδιαφορώντας πραγματικά για την δημόσια υγεία, αλλά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας διαρκώς τους ολιγάρχες φίλους της, τη στιγμή που η κοινωνία και η οικονομία στενάζουν από την πανδημική και οικονομική κρίση, τις συνέπειες των οποίων μεγεθύνει αντί να αμβλύνει ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης που εκδράμει ανέμελα στην Ήπειρο», καταλήγει δηκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα