ΑΘΗΝΑ
11:18
|
25.04.2024
Έκκληση από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της υπηρεσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πλήρη και στο ακέραιο καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στη SILVER ALERT ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι στηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς η εργοδοσία είχε φτάσει να οφείλει μισθούς από τον Ιούλιο και το δώρο Χριστουγέννων. «Μόνο ύστερα από καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας και αφού κινήθηκαν οι διαδικασίες του αυτόφωρου, καταβλήθηκε το δώρο και ένα τμήμα των οφειλών, ενώ ακόμα εκκρεμούν οι μισθοί Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκέμβρη να είναι αβέβαιη. Ακόμη, οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων για νυχτερινά, υπερωρίες και αργίες, καθώς ήταν αναγκασμένοι να εργάζονται σε βάρδιες, αφού η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι 24ωρη και 7ήμερη», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους στη Silver Alert να οργανωθούν για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα του αγώνα τους: «Φτάνει πια η απλήρωτη εργασία, δουλεύουμε και πρέπει να αμειβόμαστε» τονίζει και καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο Σωματείο να οργανώσουν τον αγώνα τους, να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους για να αντιπαλέψουν όλους όσους προσπαθούν να τους μετατρέψουν σε φθηνό, ευέλικτο, εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα.

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα