ΑΘΗΝΑ
11:18
|
05.10.2022
Έκκληση από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της υπηρεσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πλήρη και στο ακέραιο καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στη SILVER ALERT ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι στηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς η εργοδοσία είχε φτάσει να οφείλει μισθούς από τον Ιούλιο και το δώρο Χριστουγέννων. «Μόνο ύστερα από καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας και αφού κινήθηκαν οι διαδικασίες του αυτόφωρου, καταβλήθηκε το δώρο και ένα τμήμα των οφειλών, ενώ ακόμα εκκρεμούν οι μισθοί Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκέμβρη να είναι αβέβαιη. Ακόμη, οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων για νυχτερινά, υπερωρίες και αργίες, καθώς ήταν αναγκασμένοι να εργάζονται σε βάρδιες, αφού η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι 24ωρη και 7ήμερη», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους στη Silver Alert να οργανωθούν για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα του αγώνα τους: «Φτάνει πια η απλήρωτη εργασία, δουλεύουμε και πρέπει να αμειβόμαστε» τονίζει και καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο Σωματείο να οργανώσουν τον αγώνα τους, να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους για να αντιπαλέψουν όλους όσους προσπαθούν να τους μετατρέψουν σε φθηνό, ευέλικτο, εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα.

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα τουρκολιβυκά μνημόνια για υδρογονάνθρακες με ενδολιβυκή «τρικλοποδιά»

Το ένα μνημόνιο αφορά τη συνεργασία τουρκικών και λιβυκών εταιριών ενέργειας για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων και υπογράφηκε αφού ο Ντμπεϊμπά «έκλεψε» τις αρμοδιότητες του υπουργού Πετρελαίου.
ΣΥΝΑΦΗ

Λόφος Στρέφη: Ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ και συνελήφθη ενώ έπαιζε με τα παιδιά του

Η Τεχεράνη καλεί τον Βρετανό πρεσβευτή για εξηγήσεις

Ασθενής σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στην Κόρινθο

Στο εδώλιο ξανά σήμερα ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα