ΑΘΗΝΑ
04:37
|
26.04.2024
Οι οικονομικές υπηρεσίες αδυνατούν να καλύψουν το κόστος της μεγάλης καταστροφής και της κλοπής υλικών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πλιάτσικο της υποδομής βιολογικού καθαρισμού της πόλης του Μεσολογγίου από αγνώστους κατήγγειλε ο Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Λύρος, τονίζοντας πως οι οικονομικές υπηρεσίες αδυνατούν να καλύψουν το κόστος της μεγάλης καταστροφής και της κλοπής υλικών που έχει γίνει που εκτιμάται πως ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Κώστας Λύρος για συλλήψεις: «Ανήκουστη η μεταχείριση της αντιδημάρχου και  των εργαζομένων» (video) - Karvasaras - Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και  όλο τον κόσμο

Ως εκ τούτου, ο βιολογικός καθαρισμός του Δήμου δεν λειτουργεί μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ξήλωσαν ακόμη και τους αγωγούς!

Όπως κατήγγειλλε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, πριν λίγες μέρες,  άγνωστοι δράστες προκάλεσαν εξωτερικές ζημιές στο βιολογικό καθαρισμό της πόλης, έσπασαν ή αφαίρεσαν κάμερες παρακολούθησης, ξήλωσαν όλους τους  αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες τον υποσταθμό έως και την γεννήτρια, ενώ αφαίρεσαν πολλές μπαταρίες και άλλα αντικείμενα.

Μεσολόγγι-Λεηλατείται η Δημοτική περιουσία

Όλα αυτά έξι μήνες αφότου έγινε ανάλογο πλιάτσικο στον Βιολογικό Οινιαδών, δίχως ως σήμερα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να παραπεμφθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη.

Ο Κώστας Λύρος κατήγγειλε πως τέλος πως η ΔΕΥΑΜ «βάλλεται από παντού» κάνοντας τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα». Και κατέληξε τονίζοντας:  «Η περιουσία του δήμου μας λεηλατείται και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να την προστατεύσουμε. Ενημερώσαμε την αστυνομία, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της, ενώ ήδη υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα