ΑΘΗΝΑ
20:22
|
25.03.2023
Θύμα της λογοκρισίας και των «όρων χρήσης» του Twitter φαίνεται πως έπεσε ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος ανεστάλη μετά από καυστική του ανάρτηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπος με τον μηχανισμό ελέγχου της «τήρησης των κανόνων του Twitter» φαίνεται πως βρίσκεται ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος μετά την καυστική του ανάρτηση σχετικά με την δεκαεπτάλεπτη φιέστα του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. 

«Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα αλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο. Νιώθω.» ανέφερε στο τελευταίο του tweet o Χρ. Ζαραλίκος, αναφερόμενος στην ολιγόλεπτη εκδήλωση της οποίας το κόστος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 215.000€. Έκτοτε ο λογαριασμός του «έπεσε», με την πλατφόρμα να κάνει λόγο για αναστολή χρήσης εξαιτίας της παραβίασης των όρων χρήσης του. 

Η φίμωση του κωμικού έχει ήδη ξεσηκώσει μεγάλο κύμα συμπαράστασης, και εκατοντάδες χρήστες του Twitter απαιτούν την επαναφορά του λογαριασμού ενσωματώνοντας το hashtag #freezaralikos στις αναρτήσεις τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

200+2 χρόνια Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

ΗΠΑ: Έκρηξη σε σοκολατοβιομηχανία της Πενσιλβάνια

ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης: Συζήτηση για τους Ανοιχτούς Δημόσιους Χώρους

Γαλλία: Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα